Skip to main content

Kurator Talk: Bag om Genbrug!

Hvordan bygger man smukt med det, vi allerede har?

Kom med på en guidet rundtur i udstillingen Genbrug!, hvor kurator Victoria Diemer Bennetzen tager dig helt tæt på tre spændende projekter og de arkitekter, der står bag. Du får indblik i, hvordan gamle materialer får nyt liv, hvordan arkitekter finder kreative løsninger – og hvordan genbrug både kan være praktisk, overraskende og inspirerende. Kurator Talk er en ny type AfterDAC, hvor du oplever udstillingen gennem samtaler i bevægelse. Det bliver en aften med nærvær, konkrete eksempler og nye ideer til, hvordan genbrug kan forme fremtidens byggeri.

Aftenens gæster: 

Celina Grabowski  

I sit afgangsprojekt omformer Celina Grabowski de forladte minkhaller til et videnscenter for materialebevidsthed – og lader slidmærker og patina stå som arkitektoniske fortællere. 

Kim Lenschow  

Savsmuld og resttræ bliver til smukke, biologisk nedbrydelige byggematerialer i projektet Smuld, skabt af Kim Lenschow og kunstner Bonnie Hvillum. 

Enlai Hooi 

Enlai Hooi er en del af HouseEurope! – et europæisk borgerinitiativ, der vil gøre transformation til den nye byggestandard og ændre EU-lovgivningen, så vi bevarer frem for at rive ned. 

Kurator Talk er en omvisning, som starter Kl. 17. Arrangementet varer én time. Dele af talken er på engelsk. Talken foregår i udstillingen, hvor vi går sammen rundt.  

Denne aften serverer DAC Café aftenmenu med skøn udsigt over byen. Book din spisebillet sammen med billet til talken.  

Program 

  • 17.00-18.00: Kurator Talk – Omvisning
  • 17.30/18.00: Mulighed for middag i DAC Café  
  • 21.00: DAC lukker 

AfterDAC er gratis, når entréen er betalt, men du skal bestille billet på forhånd. Klubmedlemmer kan deltage gratis, men skal også reservere billet. Bliv medlem af DAC Klub her.  

Torsdagsmenu  

Du kan spise i cafeen, før eller efter talken. Middagen koster 175 kr. og bestilles på forhånd. Der reserveres automatisk bord til spisende med middagsbillet. Hvis du spiser alene, seates du ved højbord eller ved et langbord.  

Vælg imellem:  

  • Marinerede revelsben fra Grambogård med majs-kartoffelsoufflé. Hertil en frisk sommersalat tilsmagt med hyldeblomsteddike fra Nordhavn Eddikebryggeri 
  • Persillepanerede danske squash med majs-kartoffelsoufflé. Hertil en frisk sommersalat tilsmagt med hyldeblomsteddike fra Nordhavn Eddikebryggeri