Skip to main content

Film: Architecton

Under Golden Days inviterer Dansk Arkitektur Center til en særlig AfterDAC: En aften i arkitekturens tegn, hvor vi dykker ned i vores følelsesmæssige forhold til bygninger og byrum.

Hvad vil det sige at elske en bygning? Hvorfor gør det ondt, når historiske huse går tabt – og hvordan påvirker den kærlighed vores valg om bevaring og udvikling? 

Med afsæt i branden på Børsen i 2024 møder vi Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv og tidligere kulturminister, og Mette Tony, arkitekt og medindehaver af tegnestuen Praksis, i en samtale om arkitektur, følelser og forandring. Samtalens moderator er arkitekt og tv-vært Ane Cortzen og tager udgangspunkt i den aktuelle udstilling Genbrug! I udstillingen indgår et forkullet fragment fra Børsen. Et symbol på det, vi kan miste – eller bevare. 

Din billet giver adgang til alle aktuelle udstillinger i DAC herunder Genbrug!. AfterDAC er en aften med perspektiv og fordybelse. Du inviteres indenfor til en samtale om kunst, arkitektur, by og kultur. DAC Café serverer skøn aftenmenu med udsigt over byen og det blå havneløb

Aftenens program: 

17.30/18.00: Mulighed for middag i DAC Café 

18.30-19.00: AfterDAC-baren er åben 

19.00-20.00: Samtale i Salen  

20.00-20.30: AfterDAC-baren er åben 

21.00: DAC lukker 

AfterDAC er gratis, når entréen er betalt, men du skal booke din billet på forhånd. Klubmedlemmer kan deltage gratis, men skal også reservere billet. Bliv medlem af DAC Klub her.  

Menu  - madbilletter er udsolgt og cafeen er fuldt booket.

Spis aftensmad i DAC Café inden samtalen. Middagen koster 175 kr. og bestilles på forhånd. Vælg, hvornår du gerne vil spise: kl. 17.30 eller 18. Så reserverer vi automatisk bord til dig. Gæster, der spiser alene, vil blive sat ved højborde, eller ved langbord, hvis Caféen er fuld.  

Samtalen begynder kl. 19.00 i Salen. 

Vælg imellem:  

  • Kalveschnitzel fra Grambogård med spinat, skorzonérrødder og urtedip. Hertil mizunasalat med syltede beder og æblevinaigrette.
  • Stegt belga-rødbedebøf med spinat, skorzonerrødder og urtedip. Hertil mizunasalat med syltede beder og æblevinaigrette.